Kolejna promocja karty Maxima PLUS

5 maja rozpoczęła się kolejna promocja karty kredytowej Maxima PLUS. Każdy, kto w czasie jej trwania złoży wniosek o wydanie Maximy PLUS i podpisze umowę, otrzyma za darmo kartę oraz 50 zł w prezencie.

W ramach promocji karta Maxima PLUS wydawana jest za darmo wszystkim tym, którzy w czasie jej trwania złożą wniosek o jej przyznanie i podpiszą umowę. Dodatkowo, każdy klient po dokonaniu kartą pierwszej transakcji gotówkowej lub bezgotówkowej na dowolną kwotę, otrzyma w nagrodę kwotę 50 zł, która zostanie wpłacona na rachunek karty.

Karta Maxima PLUS to podręczna pożyczka, która daje możliwość szybkiego i wygodnego dostępu do pieniędzy, które można przeznaczyć na nieprzewidziane wydatki. Dodatkową zaletą karty kredytowej LUKAS Banku są zniżki na zakupy w ponad 1000 sklepów. Aby wnioskować o kartę Maxima PLUS, wystarczy osiągać stały dochód w wysokości 500 zł netto miesięcznie. Nie trzeba też posiadać konta w LUKAS Banku.

Z promocji można skorzystać we wszystkich placówkach LUKAS Banku, Centrach Kredytowych oraz Punktach Obsługi Klienta. Promocyjny wniosek o kartę można złożyć również za pośrednictwem LUKASlinii oraz Przedstawicieli LUKAS Banku.