Kupuj na CA Raty i wygraj smartfona

Credit Agricole zachęca klientów do zakupów ratalnych w Internecie. Tuż przed Świętami Bożego Narodzenia bank zaprasza do udziału w konkursie, w którym do wygrania są nowoczesne telefony marki Samsung Galaxy S5.

Warunkiem uczestnictwa w zabawie jest złożenie - do 31 grudnia 2014 r. - wniosku o kredyt na zakup towarów lub usług w jednym ze sklepów internetowych współpracujących z bankiem Credit Agricole (lista partnerów dostępna jest na stronie: http://raty.credit-agricole.pl/ ) i zawarcie do 14 stycznia 2015 r. umowy kredytowej.

Zadanie konkursowe polega na sfotografowaniu w ciekawy i oryginalny sposób zakupu, którego klient dokonał przy pomocy kredytu ratalnego CA Raty.

Klienci banku mogą się zgłaszać do udziału w konkursie do 14 stycznia 2015 r., wypełniając formularz na stronie internetowej i dołączając do niego zdjęcie konkursowe.

Jury nagrodzi 10 osób - po pięć w każdym z dwóch etapów. Zwycięzcy pierwszego etapu zostali wyłonieni 10 grudnia b.r. Kolejną piątkę szczęśliwców komisja konkursowa wybierze spośród autorów zdjęć nadesłanych pomiędzy 10 grudnia 2014 r. a 14 stycznia 2015 r.