Promocja kredytu hipotecznego LUKAS Banku

1 września rozpoczyna się promocja oferty kredytu hipotecznego LUKAS Banku. W ramach tej promocji LUKAS Bank daje gwarancję udzielenia kredytu z ciągu 7 dni i zapewnia możliwość decydowania o ponoszonych kosztach kredytu. Promocja obejmuje wszystkie kredyty na sumę powyżej 150 tys. zł.

W promocji mogą wziąć udział te osoby, które złożą wniosek o przyznanie kredytu hipotecznego na kwotę minimum 150 tys. zł. Wszystkim takim klientom LUKAS Bank gwarantuje rozpatrzenie wniosku i przyznanie kredytu w ciągu 7 dni od dnia złożenia wszystkich niezbędnych dokumentów. Jeśli termin ten nie zostanie dotrzymany, bank za każdy dzień zwłoki odejmuje Klientowi 100 zł z prowizji.

Ponadto LUKAS Bank daje klientom możliwość decydowania o kosztach swojego kredytu. Klient sam decyduje, którą z możliwości wybiera. Dla kredytów 150 - 250 tys. Bank oferuje stałą marżę 1,25% niezależną od okresu kredytowania i wkładu własnego i standardową prowizję albo 0 zł prowizji za udzielenie kredytu i standardową marżę z tabeli oprocentowania, zależną od wkładu własnego i okresu kredytowania. Natomiast dla kredytów powyżej 250 tys. bank pozostawia możliwość negocjacji zarówno stawki marży jak i prowizji albo oferuje 0 zł prowizji za udzielenie kredytu i standardową marżę. Tu również klient decyduje, którą z możliwości wybiera.

Oferta obowiązuje od 1 września.