Tańszy prąd z LUKAS Bankiem

Od 2 października trwa promocja "Tańszy prąd z LUKAS Bankiem". Każdy, kto otworzy rachunek w banku i będzie z niego opłacał rachunki za prąd, otrzyma zwrot 10% ich wartości. Ma też szansę wygrać zwrot wartości rachunków za cały rok.

Aby skorzystać z promocji wystarczy otworzyć konto w LUKAS Banku ze stałymi miesięcznymi wpływami w wysokości minimum 1000 zł oraz opłacać rachunki za energię elektryczną bezpośrednio ze swojego konta. Każda osoba, która w ten sposób będzie regulować należności za energię elektryczną otrzyma premię - zwrot 10% wartości rachunków zapłaconych w okresie promocji. Maksymalna kwota premii, jaką można w ten sposób uzyskać, to aż 80 zł w ciągu roku.

Dodatkowo wszyscy klienci, którzy posiadają konto z regularnymi wpływami minimum 1 000 zł w banku i płacą bezpośrednio z niego swoje rachunki za energię elektryczną korzystając z przelewów z przyszłą datą, stałego zlecenia lub polecenia zapłaty, mają szansę wygrać zwrot kosztów całorocznego zużycia energii elektrycznej (nie więcej niż 1200 zł w ciągu roku). Taki zwrot otrzyma 50 osób wytypowanych spośród wszystkich klientów banku opłacających z konta swoje rachunki.

Szczegółowe informacje na temat promocji oraz możliwości otworzenia rachunku można uzyskać w placówkach LUKAS Banku na LUKASlinii 0801 33 11 11 oraz na stronach www.lukasbank.pl. Promocja potrwa do końca listopada tego roku.