Promocyjna oferta kredytu gotówkowego

W okresie poprzedzającym Święta Wielkanocne LUKAS Bank wprowadził nową promocyjną ofertę kredytów gotówkowych. Od 1 marca klienci korzystający z takich kredytów mogą liczyć na niższe oprocentowanie.

Oferta promocyjna skierowana jest zarówno do dotychczasowych klientów, jak i do klientów nowych, którzy do tej pory nie skorzystali z oferty LUKAS Banku. Im wyższa wartość zaciągniętego kredytu, tym niższe jego oprocentowanie. Dzięki temu płacąc podobną miesięczną ratę, klienci mogą zaciągnąć kredyt na większą kwotę. W ramach promocyjnej oferty oprocentowanie wynosi już od 8,5% w skali roku. Oferta obowiązywać będzie od 1 marca do 7 kwietnia. Może z niej skorzystać każdy, kto w wyznaczonym okresie zawrze umowę pożyczki - klienci nie muszą spełniać żadnych dodatkowych warunków.

Z promocyjnej oferty można skorzystać we wszystkich placówkach LUKAS Banku, w Centrach Kredytowych, Punktach Obsługi Klienta, a także za pośrednictwem Doradców Finansowych LUKAS Banku. Promocja dotyczy także kredytów gotówkowych udzielanych na odległość przez internet lub telefon za pośrednictwem LUKASlinii.