Klient LUKAS Banku jednym ze zwycięzców promocji Visa

Klient LUKAS Banku wygrał kartę przedpłaconą Visa z wkładem 50 tys. zł. Była to jedna z trzech głównych nagród rozstrzygniętej właśnie promocji "Wakacyjne nagrody z kartą Visa", której organizatorem była Visa Europe.

Loteria promocyjna trwała od 1 kwietnia do 30 czerwca br. i udział w niej mógł wziąć każdy, kto dokonał krajowej lub zagranicznej transakcji bezgotówkowej którąkolwiek z kart systemu Visa. Transakcję należało zarejestrować np. przez stronę internetową. Przedsięwzięcie miało na celu promocję płatności bezgotówkowych. W ramach tej akcji zorganizowano także cztery konkursy edukacyjne pozwalające sprawdzić swoją wiedzę na temat kart.

Jednym ze zwycięzców został klient LUKAS Banku. Szczęśliwej transakcji dokonał w sklepie Reserved w Gdyni. Miał najwięcej szczęścia ze zwycięskiej trójki, bo wygrał rejestrując tylko cztery transakcje kartą Visa. Wręczenie nagrody nastąpi wkrótce w jednej z placówek LUKAS Banku.

LUKAS Bank oferuje kilka kart wydawanych w systemie Visa. Są to zarówno karty debetowe - Visa Electron, jak i kredytowe np. Visa Gold, Visa Silver, Visa Maxima Plus oraz partnerskie karty kredytowe Visa Castorama oraz Visa E. Leclerc. LUKAS Banku wydał już ponad 1,34 mln kart kredytowych (stan na koniec II kw. 2009).