Załóż lokatę i wygraj rejs

Chociaż niektórzy z nas urlopy mają już za sobą, to w LUKAS Banku przez cały sierpień trwa konkurs, dzięki któremu na wakacje pojedziemy też jesienią. Wszyscy, którzy w tym miesiącu założą lokatę terminową, mają szansę wygrać jeden z 5 rejsów statkiem po Morzu Śródziemnym.

Warunkiem wzięcia udziału w konkursie i wygrania 8-dniowych wakacji na pokładzie luksusowego statku jest założenie lokaty terminowej ze stałym oprocentowaniem na 6, 9, 12 lub 24 m-ce na kwotę od 20.000 zł do 100.000 zł. Oprocentowanie tych depozytów wynosi od 5 do 5,5 proc. Lokatę można założyć przychodząc do placówki, dzwoniąc na LUKASlinię lub za pośrednictwem e-Banku.

Co tydzień wytypujemy zwycięzcę, który pojedzie wraz z osobą towarzyszącą na słoneczny rejs. Wycieczka po basenie Morza Śródziemnego odbędzie się w terminie 19-26 października br. Wybór nagrodzonych nastąpi za pomocą elektronicznego systemu typującego. LUKAS Bank, oprócz lokat terminowych, proponuje klientom inne atrakcyjne produkty oszczędnościowe, m.in. polisę ubezpieczeniową Antidotum PRO czy Rachunek Oszczędzam.