Zdrowie i uroda z LUKAS Bankiem

Dbałość o zdrowie i urodę powinny zawsze iść ze sobą w parze. Dlatego LUKAS Bank udziela kredytów ratalnych zarówno na zabiegi lecznicze, jak i upiększające.

Lśniące i białe zęby oraz idealne rysy twarzy czy pozbycie się pierwszych zmarszczek to marzenia wielu osób. Krótkowidze chcieliby zrezygnować z noszenia okularów i śnią o korekcie wzroku. Innym przeszkadzają odstające uszy i chcą poddać się operacji plastycznej. Niektóre Panie chcą pozbyć się przebarwień słonecznych. Pragnienia te mogą się spełnić dzięki kredytowi ratalnemu LUKAS Banku, który dostępny jest już w 750 placówkach i klinikach medycznych w całej Polsce.

Największą popularnością wśród klientów cieszy się kredytowanie usług stomatologicznych, zabiegów medycyny estetycznej, operacji plastycznych oraz zabiegów in vitro. Poza nimi LUKAS Bank kredytuje także operacje chirurgii krótkoterminowej, czyli np. operacje stawu barkowego, operacje żył, operacje ginekologiczne, urologiczne, operacje zaćmy czy korekty wzroku. Ponadto kredytem ratalnym można sfinansować także sprzęt medyczny i rehabilitacyjny.

Podstawową zaletą kredytu ratalnego jest jego dostępność w miejscu gdzie wykonywana jest dana usługa medyczna czy kosmetyczna. Klienci mają także możliwość złożenia wniosku o kredyt ratalny przez Internet. LUKAS Bank udziela kredytów ratalnych do 30 tys. zł. Okres kredytowania wynosi od 2 do 36 miesięcy.