Zimowa loteria LUKAS Banku

LUKAS Bank zorganizował loterię, w której do wygrania są m.in. telewizory i bony towarowe. W losowaniu nagród biorą udział właściciele kart, którzy wykonają transakcje kartami kredytowymi Mastercard Gold i Mastercard FURORA LUKAS Banku.

Loteria potrwa do 31 stycznia 2010 roku. Aby w niej uczestniczyć, należy zarejestrować transakcje wykonane kartą kredytową LUKAS Banku Mastercard Gold i Mastercard FURORA na www.lukasbank.pl, www.programfurora.pl lub dzwoniąc na LUKASlinię 0801 700 807 lub +48 71 79 97 138.

Wystarczy, że klient tylko raz zarejestruje swój udział w loterii, a każda transakcja zrealizowana kartą Mastercard od 1 grudnia do 31 stycznia 2010 r. będzie brała udział w losowaniu. Każda transakcja to jeden los. Do wygrania jest 30 telewizorów SONY Full HD, 100 bonów o wartości 300 zł do wykorzystania w sklepach EURO RTV i AGD. Natomiast 5 zestawów kina domowego SONY to nagrody gwarantowane dla uczestników loterii, którzy w trakcie jej trwania, wykonają największą liczbę transakcji.

Losowanie odbędzie się w trzech turach - 8 stycznia losowanie nagród dla transakcji zrealizowanych od 1 do 31 grudnia br. a 12 lutego 2010 roku losowane będą transakcje zrealizowane od 1 grudnia br. do 31 stycznia. Zestawy kina domowego losowane będą 19 lutego.

- Naszym celem jest promowanie transakcji bezgotówkowych. Jednocześnie chcemy uprzyjemnić klientom okres świąteczno-noworoczny - wyjaśnia Piotr Giziński, dyrektor Departamentu Kart Kredytowych LUKAS Banku.

Właściciele kart Mastercard FURORA zyskują w okresie zimowym podwójnie - do 31 grudnia br. płacąc kartą FURORA - oprócz szansy na wygraną w loterii - wydadzą 5% mniej na zakupy w sklepach spożywczych i supermarketach wykonane w weekendy.

LUKAS Bank wydał już 1, 376 mln kart kredytowych, co plasuje go na 2 pozycji wśród banków.