Kredyt samochodowy LUKAS Banku z parą zniżek

LUKAS Bank wprowadził kolejną promocję pakietu produktów. Tym razem objęte są nią: kredyt samochodowy, konto oraz karta kredytowa FURORA.

Od 4 stycznia br. obowiązuje obniżona, nawet do 50 proc., prowizja na kredyt samochodowy. Dotyczy posiadaczy aktywnych kont osobistych oraz firmowych w LUKAS Banku i osób, które otworzą je zaciągając kredyt samochodowy. Konto, poza tańszym kredytem, zapewnia klientom wygodną spłatę rat za pomocą stałego zlecenia. Promocja ta obowiązuje do odwołania.

Dodatkowo zaciągając kredyt samochodowy klienci otrzymują rabat przy zakupie paliwa. Zniżka w wysokości 5 proc. obejmuje płatności na stacjach benzynowych dokonane kartą kredytową FURORA LUKAS Banku. Promocja dotyczy kart już wydanych oraz nowo wydanych do kredytu samochodowego do 31 marca. Tańsze tankowanie potrwa 3 lata. Zwrot 5 proc. wydanej kwoty następuje w postaci eZłotych, a posiadacz karty będzie uczestniczył w wielu innych promocjach organizowanych w multipartnerskim programie lojalnościowym FURORA LUKAS Banku.

- Początek roku to czas zwiększonego zainteresowania zakupem samochodu. Klienci chętnie korzystają na przykład z atrakcyjnych ofert dealerów na auta z poprzedniego rocznika. Nasza promocja obejmuje samochody nowe i używane. Nie ma znaczenia czy pojazd kupimy w salonie, komisie czy na giełdzie - wyjaśnia Maciej Szymański, product manager ds. kredytów samochodowych z LUKAS Banku.

Kredyt samochodowy można uzyskać w dowolnej placówce lub centrum kredytowym LUKAS Banku.