LUKAS Bank promuje kredyt gotówkowy dla małżeństw

LUKAS Bank rozpoczął kampanię reklamową, podczas której promuje zaciąganie kredytów gotówkowych przez małżeństwa.

O ofercie klienci dowiedzą się z prasy, internetu, listów mailingowych oraz ulotek rozdawanych w galeriach i supermarketach oraz wypożyczalniach Beverly Hills. Kampanię reklamującą kredyt dla małżeństw zobaczymy m.in. w "Metrze", Super Expresie", "Pani Domu", "Przyjaciółce" czy Kurierze TV. Komunikacja w internecie objęła portale nasza-klasa.pl, onet.pl, wp.pl oraz o2.pl. Wsparciem działań reklamowych będą wyklejki na witrynach oraz plakaty i ulotki dostępne w ponad 440 placówkach LUKAS Banku. Kampania potrwa do końca maja br.

Kreację przygotowała agencja Strefa z Dębicy, za zakup mediów odpowiadała agencja Initiative Media Warszawa, a część internetową przygotowały agencje Point of View oraz PanMedia Western Warszawa.

- Taki sposób komunikacji pozwala przede wszystkim uświadomić klientom, że mogą zrealizować więcej marzeń i planów, gdy zaciągną kredyt razem, zwiększając tym samym swoją zdolność kredytową - podkreśla Małgorzata Konikiewicz z Departamentu Komunikacji i Kreacji Marketingowej, współodpowiedzialna za tą kampanię w LUKAS Banku.

Aby zaciągnąć kredyt, małżonkowie powinni przyjść do jednej z placówek LUKAS Banku. Będzie to jednocześnie okazja do skorzystania z porady na temat zarządzania domowym budżetem.

Jeżeli małżonkowie mają konto w LUKAS Banku, skorzystają z obniżonego oprocentowania i nie zapłacą prowizji za uruchomienie kredytu. Te warunki dostępne są dla osób mających konto i wpłacających na nie od 6 miesięcy minimalnie 800 PLN. LUKAS Bank oferuje kredyty gotówkowe od 500 do 80 000 złotych. Okres kredytowania wynosi do 6 lat.