Świeżo cięte rabaty z kartami Credit Agricole

Zniżki w sklepach Monnari, Yves Rocher oraz Batycki otrzymają posiadaczki kart płatniczych Credit Agricole Bank Polska. Bank przygotował z partnerami Klubu Rabatowego wiosenną promocję.
Najnowsza promocja Credit Agricole skierowana jest przede wszystkim do kobiet, które planują w marcu kupić kosmetyki, modne akcesoria lub wzbogacić swoją kolekcją ubrań. W drogeriach Yves Rocher i Tagomago.pl panie otrzymają przez cały miesiąc odpowiednio 20 proc. i 6 proc. rabat, natomiast w sklepach Monnari oraz Batycki wyniesie on 10 proc.

Ci, którzy chcą zrobić miłą niespodziankę swoim bliskim mogą skorzystać ze specjalnej oferty Poczty Kwiatowej, która skomponuje bukiet kwiatów oraz "słodkiej" oferty Chocolissimo. Koneserów wykwintnych smaków z pewnością zainteresuje propozycja La Passion du Vin i Dobre Wina.pl.
Warta uwagi jest także oferta rabatowa w sklepach RTVEuroAGD. Posiadacze kart płatniczych Credit Agricole przy zakupie małego AGD zapłacą o 10 proc. mniej.
Klub rabatowy Credit Agricole Bank Polska to oferta przygotowana z myślą o klientach, którzy chcą jak najefektywniej korzystać z kart płatniczych i jednocześnie oszczędzać. Program umożliwia otrzymywanie rabatów już w momencie dokonywania płatności kartą - rabat zostaje naliczony od razu przy kasie. Jest to sprawdzona formuła, lubiana przez posiadaczy kart, ponieważ przynosi ona natychmiastową korzyść. Nowością oferowaną przez Credit Agricole jest możliwość korzystania przez klientów nie tylko ze stałych rabatów, udzielanych w sklepach partnerów programu przez cały rok, ale również z rabatów dodatkowych - dostępnych podczas specjalnych akcji, np. sezonowych.

Klub rabatowy Credit Agricole Bank Polska obejmuje w tej chwili 6 500 sklepów i jest największym programem tego typu w kraju. Klub współpracuje z partnerami reprezentującymi różne branże. Są to zarówno duże ogólnopolskie firmy (np. Żabka, Yves Rocher, Monnari, RTV EURO AGD, 4f, Fotojoker, Pizza Dominium, ubezpieczyciele: Liberty Direct i LINK4), jak i mali lokalni przedsiębiorcy, co jest kolejnym wyróżnikiem propozycji Credit Agricole Bank Polska.

Szczegóły na temat wysokości rabatów oraz lista partnerów biorących udział w marcowej promocji dostępna jest na stronach Klubu.