Powitaj szkołę z Klubem Rabatowym Credit Agricole

Do 31 sierpnia specjalne zniżki m.in. w szkołach językowych Speak up, księgarni internetowej Fabryka.pl oraz platformie Woblink.com otrzymają posiadacze kart płatniczych Credit Agricole Bank Polska. Bank - z partnerami Klubu Rabatowego - przygotował promocję pod hasłem "Witaj szkoło!".

Najnowsza oferta Klubu Rabatowego Credit Agricole skierowana jest przede wszystkim do rodziców dzieci w wieku szkolnym oraz studentów, którzy w najbliższym czasie planują wybrać się na zakupy związane z edukacją.

Miłośników czytania z pewnością ucieszy propozycja platformy Woblink.com oraz księgarni internetowej Fabryka.pl. Ta pierwsza umożliwia klientom banku zakup wszystkich nieprzecenionych e- booków ze zniżką w wysokości 10 zł, natomiast druga proponuje 15 proc. rabat na książki i e-booki.

Początek roku szkolnego to także dobry moment na rozpoczęcie nauki języka angielskiego, zwłaszcza że szkoły językowe Speak up proponują posiadaczom kart płatniczych banku Credit Agricole specjalny rabat w wysokości 400 zł na dowolny kurs językowy.

Rabaty w promocji "Witaj szkoło!" obowiązują do 31.08.2013 r. Szczegóły na temat ich wysokości oraz lista partnerów biorących udział w akcji dostępna jest na stronach Klubu. Tam też zainteresowani zakupem artykułów papierniczych, biurowych oraz sportowych przydatnych w szkole i na uczelni mogą sprawdzić, którzy z lokalnych partnerów Klubu Rabatowego przygotowali rabaty na powitanie szkoły.

Klub Rabatowy Credit Agricole Bank Polska obejmuje w tej chwili niemal 9000 punktów handlowo - usługowych i jest największym programem tego typu w kraju. Klub współpracuje z partnerami różnych branż. Są to duże ogólnopolskie firmy (np. RTV EURO AGD, Żabka, Yves Rocher, Monnari, 4f, Fotojoker, Pizza Dominium, ubezpieczyciele: Liberty Direct i LINK4), ale także lokalne sklepy, dostępne w miejscu zamieszkania klientów, co jest kolejnym wyróżnikiem propozycji banku. Klub Rabatowy to oferta przygotowana z myślą o klientach, którzy chcą jak najefektywniej korzystać z kart płatniczych i jednocześnie oszczędzać, zarówno przy okazjonalnych jak i codziennych zakupach w ulubionych sklepach lokalnych. Program umożliwia otrzymywanie rabatów już w momencie dokonywania płatności kartą - rabat zostaje naliczony od razu przy kasie. Jest to sprawdzona formuła, lubiana przez posiadaczy kart, ponieważ przynosi ona natychmiastową korzyść. Klubem Rabatowym objęte są wszystkie własne karty płatnicze, wydawane przez Credit Agricole Bank Polska.