Modna jesień z Klubem Rabatowym

Zniżki na jesienne kolekcje m.in. w sklepach Top Secret, Taranko, Answear.com oraz Time Trend otrzymają posiadacze kart płatniczych Credit Agricole. Bank - razem z partnerami Klubu Rabatowego - zaprasza do końca września do skorzystania z "Modnych jesiennych rabatów".

Koniec lata i zbliżająca się jesień to dobry moment, aby uzupełnić szafę o odzież i dodatki zgodne z najnowszymi trendami. Z myślą o tych, którzy lubią być z modą na czasie, Klub Rabatowy Credit Agricole przygotował kolejną promocję.

Do końca września będą oni mogli wybrać się do sklepów Top Secret, w których płacąc kartami banku za ubrania i akcesoria z kolekcji jesień/zima uzyskają aż 20 procentowy rabat, także dokonując zakupów on-line. Z kolei w sklepach marki Taranko i Ravel wyniesie on 5 procent.

Zwolenników zakupów w sieci z pewnością zainteresuje oferta sklepu internetowego Answer.com, proponującego klientom banku zniżkę w wysokości 10 procent.

Natomiast tym, którzy poszukują modnych zegarków, przypadnie do gustu 10 procentowy rabat, jaki otrzymają w sklepach Time Trend.

Klubem Rabatowym objęte są wszystkie karty płatnicze wydawane przez Credit Agricole Bank Polska oraz karta partnerska RTV EURO AGD. Liczba punktów handlowo - usługowych, w których klienci banku mogą dokonać zakupu ze zniżką sięga 10 000, co sprawia, że jest on największym programem tego typu w kraju.

Bank uruchomił ostatnio nową stronę Klubu Rabatowego. Zaproponowane funkcjonalności pozwalają odwiedzającym stronę w łatwy i szybki sposób zaplanować zakupy i obliczyć, ile zaoszczędzą płacąc kartami Credit Agricole. Jednym z podstawowych atutów jest także wprowadzenie przez bank geolokalizacja, dzięki której klienci banku mogą szybko namierzyć określone sklepy czy punkty usługowe, oferujące im rabaty.