Przygotuj się do rozpoczęcia roku szkolnego wspólnie z Klubem Rabatowym Credit Agricole

Specjalne zniżki m.in. w sklepach sieci RTV EURO AGD, sklepie internetowym Merlin.pl, szkołach językowych Speak Up oraz księgarni internetowej Woblink otrzymają posiadacze kart płatniczych Credit Agricole. Bank - z partnerami Klubu Rabatowego - przygotował promocję pod hasłem "Witaj szkoło!".

Najnowsza oferta Klubu Rabatowego Credit Agricole skierowana jest przede wszystkim do rodziców dzieci w wieku szkolnym oraz osób, które planują wybrać się na zakupy związane z edukacją.

Wszystkich tych, przed którymi staje wyzwanie skompletowania wyprawki szkolnej, z pewnością ucieszy propozycja sklepu internetowego Merlin.pl. Klienci banku przy zakupie plecaków, przyborów szkolnych, artykułów papierniczych i pomocy naukowych otrzymają 20 proc. zniżkę.

Dla miłośników czytania dobrą wiadomością będzie udział w promocji "Witaj szkoło!" księgarni internetowej Woblink. Umożliwia ona bowiem posiadaczom kart płatniczych Credit Agricole nabycie e-booków ze zniżką w wysokości 10 zł.

Początek roku szkolnego to także dobry moment na rozpoczęcie nauki języka angielskiego, zwłaszcza że szkoły językowe Speak Up proponują klientom banku specjalny rabat w wysokości 50 proc. (obowiązuje do 31.08.2014 r.) na standardowy kurs językowy.

Entuzjastów nowinek technologicznych zainteresuje natomiast oferta sieci sklepów RTV EURO AGD, która proponuje tablety i konsole do gier po obniżonej o 10 proc. cenie.

Z kolei o dobrą komunikację rodzica z dzieckiem zadbały sklepy Komputronik. Posiadacze kart płatniczych Credit Agricole otrzymają aż stu złotowy rabat na zakup telefonu Nokia Lumia 930 black.

Rabaty w promocji "Witaj szkoło!" obowiązują (z wyjątkiem oferty szkoły językowej Speak Up) do 30.09.2014 r. Szczegóły na temat ich wysokości oraz lista partnerów biorących w niej udział dostępna jest na stronach Klubu. Tam też zainteresowani zakupem artykułów papierniczych, biurowych oraz sportowych przydatnych w szkole i na uczelni mogą sprawdzić, którzy z lokalnych partnerów Klubu Rabatowego przygotowali rabaty na powitanie szkoły.

Klub Rabatowy współpracuje z partnerami z różnych branż. Są to zarówno duże, ogólnopolskie firmy (m.in. RTV EURO AGD, Żabka, Fresh Market, 4f, Yves Rocher, Zalando, Monnari, TOP-SECRET, Stena Line, Komputronik, AXA), jak i te działające na rynkach lokalnych, co jest unikalną propozycją w skali kraju. Liczba punktów handlowo - usługowych, w których klienci banku mogą dokonać zakupu ze zniżką sięga 10 000, co sprawia, że jest on największym programem tego typu w Polsce.