Otwierasz, polecasz, zyskujesz nawet do 600 zł premii

Czego oczekuje młody człowiek od swojego banku? Bezpłatnego konta? Dobrych premii? Darmowych przelewów? Rabatów? Bank Credit Agricole, proponując 1 Konto, pomyślał o tych potrzebach. Promocja, w której można uzyskać do 600 zł premii, trwa do 7 lipca.

Wakacje to okres, w którym coraz więcej młodych osób decyduje się na podjęcie pracy sezonowej i ma zwiększone wydatki na podróże czy czas wolny. Wtedy pojawia się także myśl o założeniu pierwszego konta. Na decyzję o wyborze banku wpływają łatwość w dokonywaniu transakcji internetowych, bezpłatne wypłaty z bankomatów czy kontrolowanie swoich wydatków.

Z myślą o osobach młodych (18-27 lat) bank Credit Agricole przygotował promocję " 1 Konto Extra ", w której można zyskać do 600 złotych premii.

A jak młodzi będą mogli uzyskać premię? Już pierwsze 50 zł otrzymają po pierwszym wpływie na konto (min. 500 zł), skuteczna rekomendacja to kolejne 150 zł (po 50 zł za 1 rekomendację, czyli maksymalnie za 3 rekomendacje). Korzystanie z CAsaver , usługi ułatwiająca oszczędzanie, daje możliwość aż 400 zł premii (maksymalnie 20zł/ miesięcznie).

Wszystkie karty płatnicze banku Credit Agricole, w tym karty wydawane do 1 Konta, objęte są Klubem Rabatowym . Upoważnia on do korzystania z licznych zniżek w 10 000 punktach handlowo-usługowych. Jest to największy taki program w kraju. W promocji "Polecam 1 Konto Extra" dla wszystkich nowych klientów Klub Rabatowy przygotował dodatkową ofertę rabatową przy płatnościach kartą m.in. w sklepach internetowych Zalando, Merlin.pl, Telepizza, RTV EURO AGD, Top Secret czy Trygon Sport.

1 Konto to produkt banku Credit Agricole stworzony specjalnie z myślą o młodych osobach. Co czyni to konto atrakcyjnym? Główna korzyść to bezpłatne prowadzenie rachunku, tak samo jak korzystanie z karty Visy 1 Konto jeśli dokona się transakcji na kwotę 1 zł. Bezpłatne są także płatności internetowe za zakupy i usługi. Dodatkowym atutem jest usługa Cash back, czyli możliwość wypłacania gotówki w sklepach oznaczonych logo Visa. Kod PIN, bez dodatkowych opłat, można zmieniać w wybranych bankomatach. Bank nie pobiera także prowizji za wypłatę gotówki ze wszystkich placówek Banku, BZ WBK 24 oraz Euronet, a opłata miesięczna za możliwość wypłaty gotówki ze wszystkich bankomatów w Polsce wynosi 6 zł.