Promocja Konta Biznes

W LUKAS Banku trwa promocja Konta Biznes - rachunku dla osób prowadzących działalność gospodarczą, przedstawicieli wolnych zawodów oraz małych firm.

Promocja pod hasłem "Załóż nowe - masz darmowe" polega na zwolnieniu klientów z miesięcznej opłaty za prowadzenie rachunku przez 3 kolejne miesiące kalendarzowe w pakiecie, w którym wszystkie przelewy internetowe są darmowe. W ten sposób klienci mogą przetestować rachunek i wybrać najlepszy dla siebie pakiet.

Konto Biznes to nowoczesny rachunek firmowy dla osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą. Konto Biznes można dostosować do własnych potrzeb, wybierając jeden z dwóch pakietów: pakiet bez stałej opłaty miesięcznej, gdzie płaci się tylko za te czynności, z których się korzysta lub pakiet z niewielkim miesięcznym abonamentem i darmowymi przelewami internetowymi. Z Konta Biznes klienci mogą korzystać w placówkach, mają też całodobowy dostęp do swoich pieniędzy przez telefon stacjonarny, komórkę i Internet. W ramach Konta Biznes można skorzystać również z lokat, kredytu w rachunku oraz kart płatniczych.